top of page
  • Tanja van Koolwijk

Digitale hulpmiddelen.

Met de introductie van de nieuwe collectie heeft PFLEIDERER onderstaande digitale hulpmiddelen voor ons ontwikkeld. Dit geeft u de mogelijkheid om de nieuwe decoren nog beter te gebruiken. U kunt uw klanten zich echt laten inleveren in het eindresultaat.


Work App - Het vinden van decors is heel eenvoudig.

Wilt u weten welk decor voor uw project geschikt is, gebruik dan de decorscanner op uw smartphone. Typ het decor in en u krijgt vervolgens alle detailinformatie op het beeldscherm. U krijgt ook combinatieadviezen met andere decors te zien. Vraag vervolgens direct een staal aan via de app.


Start de app via workapp.pfleiderer.com op uw smartphoneRoom Designer - Combineer alle collectiedecors in 26 digitale ruimtelijke situaties en toon de opdrachtgever hoe afzonderlijke vormgevingsmogelijkheden eruit zouden kunnen zien. Het resultaat kunt u printen, downloaden en als favoriet opslaan.

Direct naar Room Designer

Product Finder - Wilt u weten welke decoratieve plaat het beste past bij uw toepassing? Maak dan gebruik van de digitale product finder om tot de perfecte materiaalkeuze te komen. U kunt hier ook alle decoren uit de collectie in categorieën bekijken. Direct naar Product Finder

Moodboard Tool - Upload een foto en ontdek de bijpassende decors. Deze tool haalt de kleuren uit uw motief of moodboard en stelt passende decors uit het portfolio van Pfleiderer voor. Direct naar Moodboard Tool3D Viewer - Bekijk de mogelijke oppervlakte structuren in detail. Deze tool maakt een 360-graden-visualisering met verschillende lichtinvallen.


Direct naar 3D Viewer


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page