Over ons

Een van de magazijnen van Hout Import Reuver.

Magazijn Hout Import Reuver

De broers Jac en Wiel Schoolmeesters begonnen op 1 april 1973 met een handelsbedrijf in voornamelijk spaanplaten. Met 3 medewerkers leverde men spaanplaten aan de handel in geheel Nederland. Omdat men dacht later ook in vurenhout en hardhout te gaan doen bedachten zij de naam Hout Import Reuver. Zover is het echter nooit gekomen.

Eind jaren '70 schakelde men langzaam over naar regionale leveringen van plaatmaterialen aan interieurbouw en meubelindustrie. Tot op de dag van vandaag is het gebleven bij leveringen van plaatmaterialen.

Hout Import Reuver is heden ten dage uitgegroeid tot een leverancier van plaatmaterialen in Limburg, Brabant en Gelderland met een groot klantenbestand en gerenommeerde dealerschappen. 15 medewerkers zorgen er 5 dagen in de week voor dat alle plaatmaterialen op een fatsoenlijke wijze bij de klanten komen.

Tot op de dag van vandaag is Hout Import Reuver nog steeds een zelfstandig opererend bedrijf. En dat willen we graag zo houden.

Gewoon onafhakelijk, gedegen en flexibel. Een bedrijf waarmee u graag zaken wilt doen.

 

 

 

Hout Import Reuver b.v., Heytstraat 10, 5953 KL Reuver, Tel: 077-4742243, Fax: 077-4745225, E-mail: ric.reulen@houtimportreuver.nl, www.houtimportreuver.nl
Privacy verklaring Hout Import Reuver
Hout Decoratief Noord b.v., Vlasakker 6, 9982 HG Uithuizermeeden, Tel: 0595 405 050, E-mail: info@houtdecoratiefnoord.nl, www.houtdecoratiefnoord.nl
Privacy verklaring Hout Decoratief Noord